Behöver du en herr weekendbag?

Weekendbag herr är anpassad för killar i alla åldrar. Den kan användas till det mesta, så som kortare eller lite längre resor. Det är smidigt att ha med sig en weekendbag herr om du tänkt att ta en långhelg någonstans. Du slipper då att packa i en större väska som oftast bara är klumpiga och tar stor plats. I en weekendbag herr får du plats med precis det du behöver ha med dig och den är enkel att ta med, på flyget, tåget, bussen och så vidare. 

Välj gärna en weekendbag i skinn, som är tåliga och dessutom snygga! Du kan bara hänga den över axeln och den tar inte stor plats. Vill du hitta den där väskan som har det lilla extra så kan du kika in hos SeMi accessories.

Herrväskor för en weekend

En weekendbag herr kan användas för att packa ner det mesta. Du hittar en mängd olika modeller av denna sorts väska hos SeMi accessories. Du har flera olika modeller, färger och storlekar på dessa väskor. Om du vill kan du ha den varje dag till jobbet, eller vid de tillfällen du har tänkt att ta en lite kortare resa. 

En weekendbag herr kan du ha som handbagage på flyget, då dess storlek är perfekt för just detta. Du kan även kombinera din weekendväska med större väskor om du har planerat att ta en längre resa och behöver ha med dig mer saker. Du kan även satsa på en snygg datorväska som matchar.