Golvsänkt bil för en smidigare vardag

​Har man en funktionsnedsättning eller ett handikapp som gör att man är rullstolsbunden så kan det kännas svårt att ta sig runt med de allmänna kommunikationsmedel som finns i samhället idag eftersom att det är långt ifrån alla bussar, tåg och pendeltrafik som är anpassade för rullstolsbundna. Därför är det viktigt att man istället ser till att man får stöd och hjälp att anpassa sin egen bil så att du istället enkelt och smidigt kan ta dig runt med eget fordon för att inte behöva stöta på problem att ta dig runt i vardagen. Dock kan det kännas svårt att veta vart man ska vända sig om man behöver en golvsänkt bil ​eller behöver anpassa den på annat sätt för att den ska fungera för just dina behov och förutsättningar. 

Men du kan alltid vända dig till Life Bilanpassning hos Work System, här har man stor kunskap, kompetens och lång erfarenhet av hur man med enkla medel och effektiva sätt kan sänka golv, rullstolsanpassa fordon och mycket mer för att hjälpa dig skapa ett smidigt och effektivt fordon att alltid kunna ta dig runt med utan att behöva få hjälp av någon annan.

Bilstöd för golvsänkt bil

Du har även många gånger rätt till bilstöd genom Försäkringskassan och ska inte behöva betala för de anpassningar som bilen behöver från egen ficka eftersom att det är en brist i samhället som gör att du behöver anpassa ett eget fordon för att kunna ta dig runt. Därför så kan du med hjälp av dem på Life Bilanpassning, Work System ansöka om bilstöd för att få en golvsänkt bil med de anpassningar som just du behöver. 

Så surfa in på deras hemsida www.worksystemlife.se för att läsa mer om deras verksamhet och för att komma i kontakt med dem för hjälp med ditt fordon inom kort.